Конспекти 3 розряд

Перелік навчально - виробничих робіт кухар 3 розряд 
Тема №1 Ознайомлення з закладом ресторанного господарства
Тема №2 Робота в цеху для миття посуду
Тема № 3 Механічна кулінарна обробка овочів та грибів. Ознайомлення з цехом для обробки 
овочів
Урок 3/3 відноситься до 3 теми.Обробка бульбоплодів
Урок № 3/4 Обробка овочів капустяних, салатних, пряних, десертних.
Урок 3/5 Обробка овочів цибулевих, плодових, зернових, бобових
Урок 3/6 Первинна обробка свіжих, сушених, солоних грибів
Тема№4 Механічна кулінарна обробка риби, організація роботи цеху.
Урок 4/8 Первинна обробка свіжої, солоної, мороженої риби
Урок 4/9 Приготування рибної котлетної маси та н/ф з нього 
Урок 4/10 Обробка сому, наваги, камбали
Тема№5 Механічна кулінарна обробка м'яса, м'ясних продуктів та сільськогосподарської птиці.Організація роботи м'ясного цеху.
Урок 5/12 Приготування котлетної маси та н/ф з неї
Урок 5/13 Обробка субпродуктів: печінки,серця, нирок, мозку, язика.
Урок 5/14 Обробка субпродуктів : шлунку, голови, ніг, кісток
Урок 5/ 15 Обробка птиці та дичини.Заправка птиці.
Тема №6 Приготування страв та гарнірів з круп та макаронних виробів
Урок 6/17 Приготування макаронів відварних з жиром, макаронів відварних із сметаною, макарони з томатом, макарони з сиром.
Урок 6/18 Приготування бобових відварних, бобових відварних з жиром та цибулею, бобових в соусі, пюре з бобових.
Тема №7 Приготування супів. Організація роботи гарячого цеху.
Урок 7/20 Приготування юшки картопляної з рибою, з м'ясними фрикадельками.....
Урок 7/21 Приготування молочних супів 
Тема № 8 Приготування яєць відварних
Урок 8/23 приготування яєчні натуральної, яєчні з цибулею, яєчні з чорним хлібом, яєчні з м'ясними продуктами.
Тема № 9 Приготування страв та гарнірів з овочів
Урок 9/25 Приготування картоплі відварної, картопляного пюре
Урок 9/26 Приготування зеленого горошку в маслі або молочному соусі, капусти відварної з маслом або соусом
Урок 9/27 Приготування овочів припущених в сметанному соусі, моркви припущеної в сметанному соусі.

2 комментария: